Gee Gee

Suositut kasinot

Gee Gee Slot arvostelu

Gee Gee

GG on Microgamingin kolmen rullan, ei-progressiivinen jackpot-kolikkopeli. Pelissä on kerroin, 20 000 dollarin jättipotti ja uskomaton määrä peliä, jonka saat bonuspelin mukana. Pelin äänitehosteet ovat mahtavia, mikä on toinen syy siihen, että pelistä on vaikea irrottautua. Aseta itsellesi tavoite, jonka mukaan et saa laihtua tiettyä määrää vähemmän, tai sinua odottaa haaste. Bonuspelissä on niin paljon mielenkiintoisia ominaisuuksia, että haluan nähdä, mitä tapahtuu, jos voitan tämän tai tuon vaihtoehdon.

 • Enimmäismäärä10
 • Rumpujen lukumäärä3
 • Rivien määrä1

Pelaa Gee Gee-kolikkopeliä

Gee Gee on parodia Bee Geesistä, 70-luvun diskobändistä. Pelissä on valittavissa kolikkoarvoja 10 sentistä 5 dollariin. Gee Gees tarjoaa matalan kynnysarvon vedon, joka sopii jopa satunnaisille pelaajille. Jos haluat pelata hedelmäpelissä, valitse haluamasi kolikon nimellisarvo ja napsauta sitten Spin. Voit panostaa pelissä vain sentin, tai voit käyttää +-painiketta, joka on lähellä Spin-painiketta, korottaaksesi kolikon arvoa. Pelissä voit valita kolikoita 10 sentistä 10 dollariin. Tämä on ainoa asia, jonka voit tehdä, koska voit laittaa vain yhden kolikon per rivi. Tässä rekisteröimättömässä kolikkopelissä on monia mielenkiintoisia vaihtoehtoja, joita käsitellään alla.

Gee Gee online-kolikkopeli: Wild, Scatter-symbolit

Kolikkopelissä on kirsikoita, hevosenkenkiä, meloneja, kimaltelevia timantteja, kultaisia seiskoja, sinisiä seiskoja ja erivärisiä kultaharkkoja.

Gee Gee hedelmäpeli bonus pelejä

Bonusvaihtoehto tulee saatavillesi, kun keräät 8 tai enemmän symboleita rullille, keräät samat symbolit pelissä tai sekoitettuja seiskoja. Kun Gee Gees -bonuskierros aukeaa, näet tanssilattian, jossa on tyylikäs hevonen, joka on pukeutunut John Travoltaksi Pulp Fictionissa. Pyöräytä nyt kiekkoa ja voita rahaa, tönäisyjä, vaihtoehtoja, joita on monia ja jotka kaikki ovat varsin huvittavia. Luettelo bonusvaihtoehdoista on nähtävissä rullan oikealla puolella. Tulee "do the hustle", "night diva", "you win again", "hot to trot", "money money money", "le freak", "reel like dancing", "prancing yeah", "hot stuff or the Gee Gees". Jokainen näistä vaihtoehdoista tarjoaa jotain mielenkiintoista. Suurin palkinto voi olla 500 panosta. Peli tarjoaa myös tuuppauksia, toistuvia tuuppauksia, shifta-vaihtoehdon ja muita mielenkiintoisia asioita. Kolmikko ratsastavia hevosia, retroääniraita ja lukemattomat vaihtoehdot (sekä pääkäyttöliittymässä että bonuspelikentässä) tekevät Gee Geesistä erittäin jännittävän pelin. Kolikkopeli voi olla todellinen sensaatio. Sinun on vain opittava käyttämään kaikkia sen vaihtoehtoja oikein.

Jackpotit

Kolikkopelin jättipotti on 2000 panosta tai 20 000 dollaria. Näin suuren palkinnon voi saada käyttämällä diskopallosymboleita. Toiseksi eniten voittoa tuottava symboli on vesimelonisymboli. Vesimelonisymbolien yhdistelmällä voitat 250 panosta.

Miten pelaan Gee Gee -konetta? (Käyttöliittymä)

Retro-teema on palannut arcadeen aivan uudella tavalla. Kolikkopeli kimaltelee ja loistaa nyt, ja näytöltä pauhaavat diskon dynaamiset rytmit. Pirteä disko ja hevostrio piristävät sinua. He tanssivat tanssilattialla 70-luvun rytmien tahtiin. Keskellä on 4 kiekkoa, ja oikealla puolella näet nudge-vaihtoehdot, joiden avulla voit työntää kiekkoja ja luoda omia voittoyhdistelmiäsi. Vasemmalla puolella näet voittotaulukon, joka on aivan pääikkunassa. Kehittäjä ei tehnyt erillistä välilehteä voittotaulukkoa varten. Gee Gees -kolikkopeli on valoisa ja mielenkiintoinen, ja teema on varmasti hauska. Voittotaulukko jatkuu punaisella numerosarakkeella, joka sijaitsee peliautomaatin alareunassa, lähellä kolikkopelin toimintopainikkeita. Käynnistä rullat Spin-painikkeella. Pelin komennot on korostettu yläreunan käyttöliittymässä.

Päätelmä

Gee Gees -peli on erittäin mielenkiintoinen ja jännittävä. Jokaisen uuden vaihtoehdon myötä saat myös erilaisia palkintoja. Valitettavasti missään ei ole luetteloa bonuksista, joita voit saada tämän tai tuon vaihtoehdon avulla. Ilmainen kolikkopeli on hyvä, koska voit ensin opetella pelaamaan sitä ja sitten pelata sitä rahalla.

 • JaksoKolikkopelit
 • ValmistajaMicrogaming
 • Enimmäismäärä10
 • Progressiivinen jackpotEi
 • Rumpujen lukumäärä3
 • Rivien määrä1
 • JokeritEi
 • ScatterEi
 • Tasapuoliset toimintaedellytyksetEi
 • Panos linjalla0.01 - 10
 • BonuspelitKyllä