Just Jewels Deluxe

Suositut kasinot

Just Jewels Deluxe Slot arvostelu

Just Jewels Deluxe

"Tyttöjen parhaat ystävät ovat timantteja", lauletaan kuuluisassa laulussa. Useimmat uhkapelurit, sukupuolesta riippumatta, uneksivat myös koruista ja rikkauksista. Yritä visualisoida heidän unelmansa ja siten tuoda se lähemmäksi todellisuutta pelaamalla Novomatic-yhtiön Just Jewels Deluxe (Just Jewels Deluxe) -kolikkopeliä. Tässä värikkäässä kolikkopelissä sinua odottavat kaikenlaiset kivet ja suuret rahapinot.

 • Rumpujen lukumäärä5
 • Rivien määrä10

Pelaa Just Jewels Deluxe -kolikkopeliä

Just Jewels Deluxe on Novomaticin kolikkopeli, jossa on viisi kiekkoa ja kymmenen voittolinjaa. Tässä kolikkopelissä on melko yksinkertaiset säännöt. Pelissä on vain yksi erikoissymboli (Scatter). Pienin panos linjaa kohti on 0,04 krediittiä, ja suurin panos on 10 krediittiä. Valmistajan virallisten tietojen mukaan peliautomaatin palautusprosentti on 95,42 %. Pelissä on kuusi erilaista maksullista yhdistelmää, jotka muodostuvat kolmesta tai useammasta samasta symbolista. Niiden on oltava rivissä aktiivisella rivillä. Yhdistelmän ei tarvitse alkaa ensimmäiseltä kiekolta. Riittää, että kolme tai useampi symboli on vierekkäin. Scatter-symbolien yhdistelmät muodostuvat erillisten sääntöjen mukaan. Korkein voitto, 5000 panosta per rivi, maksetaan viidestä kruunun kuvasta. Saatu seurauksena onnistuneen spin voittaa voi yrittää lisätä voittoa kaksinkertaistaminen peli (Gamble-painiketta). Se on perinteisen näköinen. Pelaajan on arvattava, minkä värinen pakan seuraava kortti on. Onnistunut yritys tuplaa panoksen, epäonnistunut yritys johtaa panoksen menettämiseen.

Just Jewels Deluxe -nettikolikkopeli: Wild- ja Scatter-symbolit

Kolikkopelin nimi on Just Jewels Deluxe, joten rullia hallitsevat jalokivien kuvat. Siellä on myös kultaharkkoja, kruunu ja dollaripinoja. Eurovaluuttasymboli on scatter-symboli. Jos ruudulle ilmestyy kolmesta viiteen tällaista symbolia (sijainnilla ei ole väliä), pelaaja saa voittosumman, joka on yhtä suuri kuin kokonaispanos kerrottuna asetetulla kertoimella. Jos näitä symboleja on kolme, panos kerrotaan kahdella, neljä - kymmenkertaisesti, viisi - viisikymmenkertaisesti. Näin ollen, kun kierroksen nopeus on sata krediittiä per kierros, viidestä Scatter-symbolista saat viisi tuhatta krediittiä.

Just Jewels Deluxe -bonuspelit

Just Jewels Deluxessa ei ole erityisiä bonuspelejä.

Jackpotit

Myöskään progressiivista jackpotia ei ole.

Miten pelaan Just Jewels Deluxe -peliä? (Käyttöliittymä)

Jos olet pelannut Novomaticin kolikkopelejä ennenkin, tämä peli ei yllätä sinua käyttöliittymän osalta. Se on kuitenkin niin yksinkertainen ja suoraviivainen, että jopa aloittelija ymmärtää sen. Vain siinä tapauksessa, että kerromme sinulle tärkeimmistä elementeistä hallinnan pelattavuuden. Voittolinjojen määrä ja panos per rivi otetaan asetetaan plus ja miinus vieressä laatikot Lines ja Bet / Line. Start käynnistää rullien pyörimisen. Gamble avaa pelin kaksinkertaistaa voiton. Collect siirtää voitot käyttäjän tilille. Voittotaulukko näyttää kolikkopelin voittotaulukon (englanniksi). Lisätiedot näyttää säännöt (myös englanniksi). Autoplay on automaattinen pelitila. Kaikki voittoyhdistelmät on selvästi korostettu kolikkopelin rullilla, ja voittosumma on kirjoitettu kunkin voittoyhdistelmän viereen. Kierroskohtaisten voittojen kokonaismäärä näkyy suoraan rullien alla olevassa informaatioikkunassa. Tässä kolikkopelissä on vain vähän asetuksia. Käyttäjä voi kytkeä musiikin tai kaikki äänet pois päältä sekä laajentaa pelin koko näytön kokoiseksi. Grafiikka on yksinkertaista, mutta värikästä. Äänen säestys on sama, mutta sen voi kytkeä pois päältä. Just Jewels Deluxe -pelin haittapuolia ovat muun muassa tarve painaa jatkuvasti Collect-painiketta voittojen siirtämiseksi saldoon ja sellaisen painikkeen puuttuminen, jolla voit nopeasti asettaa enimmäispanoksen kaikille linjoille.

Päätelmä

Just Jewels Deluxe -kolikkopelin matalan varianssin ansiosta voit pelata sitä pitkään, jopa pienellä pelikassalla, ja odottaa huonon onnen jaksoja. Joidenkin käyttäjien mielestä voi olla tylsää pelata kolikkopeliä, jossa ei ole villiä symbolia, bonuspelejä tai ilmaiskierroksia. Tämä on kuitenkin henkilökohtainen mieltymyskysymys.

 • JaksoKolikkopelit
 • ValmistajaNovomatic / greentube
 • Progressiivinen jackpotEi
 • Rumpujen lukumäärä5
 • Rivien määrä10
 • JokeritEi
 • ScatterKyllä
 • Tasapuoliset toimintaedellytyksetKyllä
 • Panos linjalla0.04 - 10
 • BonuspelitEi