Lucky Fishing

Suositut kasinot

Lucky Fishing Slot arvostelu

Lucky Fishing

Kalastus on miljoonien ihmisten suosikkiharrastus kaikkialla maailmassa. Itse asiassa monet olisivat eri mieltä sanasta "viihde", koska heille kalastus on kokonainen filosofia, elämäntapa, jopa intohimo. Todellinen kalastaja ei lykkää suunniteltua matkaa tietylle vesistölle sellaisten pikkuseikkojen vuoksi kuin korkea lämpötila, huono matka tai vaimon tyytymättömyys. Hän tietää, että vain onkivapa kädessään hän voi olla todella onnellinen. Myös nettikolikkopelien tuottajat tietävät tämän. Siksi erityisesti faneille kalastuksen asiantuntijoiden yritys Alfaplay luonut slot Lucky Fishing ("Lucky Fishing").

 • Suurin kertolasku5000:1
 • Rumpujen lukumäärä5
 • Rivien määrä20

Pelaa Lucky Fishing -kolikkopeliä

Lucky Fishing on kolikkopeli, jossa on viisi kiekkoa ja kaksikymmentä voittolinjaa. Siinä on erikoissymboleita, ilmaiskierroksia, bonuspelejä ja tuplavoittopeli. Se on myös näyttelymekaniikan paikka. Tämä tarkoittaa, että sillä on jatkuvasti turnauksia, joissa palkintona on kumulatiivinen jättipotti. Kokonaispanos tässä kolikkopelissä voi olla jopa kymmenen krediittiä. Peliautomaatti "Onnea kalastukseen" maksettavat yhdistelmät muodostuvat vähintään kahdesta tai kolmesta samasta symbolista, jotka on sijoitettava riviin aktiivisella rivillä, alkaen ensimmäisestä kiekosta. Poikkeuksena ovat joidenkin erikoissymbolien yhdistelmät. Maksimivoitto 5000 panosta linjaa kohti maksetaan viidestä "villistä" symbolista aktiivisella rivillä. Lucky Fishing -kolikkopelissä on melko epätavallinen tuplavoittopeli. Pääset tälle kierrokselle painamalla Gamble-painiketta heti voittavan kierroksen jälkeen. Löydät itsesi viehättävän lammen rannalta onki kädessäsi. Hänen vesipintansa jaetaan kahteentoista ehdolliseen sektoriin. Sinun on heitettävä onki johonkin niistä sattumanvaraisesti. Jos olet oikeassa, saat ison ahvenen ja panoksesi tuplaantuu. Mutta jos sinulla ei ole onnea, voit saada reikäisen basson ja menettää kaikki panoksesi.

Online-kolikkopeli Lucky Fishing: Wild-symbolit, Scatter-symbolit

Lucky Fishing -kolikkopelin rullilla on symboleja, jotka liittyvät tavalla tai toisella kalastukseen ja vedenalaiseen maailmaan. Mukana on erilaisia kaloja ja kalastajia, kaunis järvi, uponnut laiva, arkku ja jopa koukussa oleva kenkä. Wild-symbolin roolissa on animoitu kuva koukussa olevasta ahvenesta. Se voi korvata minkä tahansa muun kuvan (lukuun ottamatta muita erikoissymboleita), jos se osallistuu voittavan yhdistelmän muodostamiseen. Suurin mahdollinen yhdistelmä on maksettava. Jos kiekoille ilmestyy niiden sijainnista riippumatta kahdesta viiteen kuvaa, joissa värikkäät kalat katsovat pelokkaasti koukussa olevaa matoa, kokonaispanos kerrotaan tietyllä kertoimella. Kerroin on yhtä suuri kuin tällaisten symbolien määrä rullilla. Saadakseen ilmaiskierroksia pelaajan on "napattava" kolme rauskun kuvaa rullilla. Niiden sijainnilla ei ole merkitystä. Lucky Fishing -kolikkopelin bonussymboli on kuva sukeltajasta, joka on löytänyt aarrearkun veden alta.

Lucky Fishing -bonuspelit

Lucky Fishing -kolikkopelissä on pelin henkeen sopivalla tyylillä toteutettu bonuspeli. Se alkaa erillisellä ruudulla, kun aktiivisella rivillä on kolmen, neljän tai viiden erikoissymbolin yhdistelmä. Pelaaja pääsee meren pohjalle, jossa purjelaiva on uponnut. Aarrearkkuja on ripoteltu pohjalle aluksen ympärille. Käyttäjä valitsee ne yksi kerrallaan ja moninkertaistaa voittonsa tietyllä summalla. Hän voi kuitenkin törmätä arkkuun, joka ei tuo voittoja ja lopettaa bonuskierroksen. Kunkin onnekkaan valinnan voitto määräytyy aktiiviselle riville ilmestyneiden bonussymbolien määrän mukaan. Jos panoksia on kolme, kertoimet ovat 40 panosta riviä kohti, jos neljä, 90 panosta, jos viisi, 150 panosta.

Jackpotit

Lucky Fishing -kolikkopelissä ei ole suuria progressiivisia jättipotteja, mutta siellä järjestetään säännöllisesti show-turnauksia, joissa pelaajat kilpailevat kumulatiivisista jättipotista. Nämä muodostuvat vähennyksistä, jotka tehdään turnauksen aikana peliautomaattiin asetetuista panoksista.

Miten pelaan Lucky Fishingiä? (Käyttöliittymä)

Lucky Fishing -kolikkopelin käyttöliittymää ei kannata kuvata yksityiskohtaisesti, koska olemme tehneet sen jo monta kertaa Alfaplayn muiden kolikkopelien kuvauksissa. Täällä näet samat painikkeet ja ikkunat: Spin, Gamble, Autoplay, Paytable, Maxbet, Bet, Lines, Win, Jackpot. Säännöt on kirjoitettu venäjäksi. Grafiikka- ja animaatio-rako on tehty huumorilla ja tekee mukavan vaikutelman, mikä pilaa hieman kuvien pienten elementtien runsauden, mikä saa ne näyttämään liian kirjavilta.

Päätelmä

Lucky Fishing on epäilemättä erittäin matalan varianssin kolikkopeli. Jos pelaat kaikilla linjoilla, maksavia yhdistelmiä muodostuu lähes jokaisella pyöräytyksellä. Niiden koko ei tietenkään aina ylitä kokonaispanosta, mutta voit varmasti pelata pitkään, vaikka sinulla olisi pieni pelikassa. Tämä peli vetoaa paitsi kalastuksen ystäviin, myös kaikkiin käyttäjiin, jotka pitävät kolikkopeleistä, joissa on runsaasti ominaisuuksia.

 • JaksoKolikkopelit
 • ValmistajaAlfaplay
 • Suurin kertolasku5000 : 1
 • Progressiivinen jackpotEi
 • Rumpujen lukumäärä5
 • Rivien määrä20
 • JokeritKyllä
 • ScatterKyllä
 • Tasapuoliset toimintaedellytyksetKyllä
 • 3D-kolikkopeliEi
 • BonuspelitKyllä