Sizzling Hot Deluxe

Suositut kasinot

Sizzling Hot Deluxe -kolikkopelin yleiskatsaus

Sizzling Hot Deluxe

Novomaticin laajassa uhkapelivalikoimassa on useita malleja, jotka ovat ansainneet klassikon aseman. Yksi niistä on Sizzling Hot -kolikkopeli, joka on jo pitkään ollut pelaajille tuttu ja hyväksi havaittu. Tämä artikkeli on omistettu niin sanottu deluxe-versio koneen, jotka vertaavat suotuisasti alkuperäiseen versioon parempi grafiikka, erilaisia asetuksia ja yksinkertaisesti parannettu toiminnallisuus.

 • Enimmäismäärä10000
 • Suurin kertolasku5000:1
 • Rumpujen lukumäärä5
 • Rivien määrä5

Pelaa Sizzling Hot Deluxe -kolikkopeliä

Sizzling Hot Deluxe -pelissä on viisi rullaa ja yhtä monta jatkuvasti aktiivista liuskaa, joilla voittoketjut muodostuvat. Päänäytöllä on viisitoista kuvaa. Panokset mukana oleville liuskoille ovat yhtä suuret. Kukin niistä vie kahdeksasta opintopisteestä kahteen tuhanteen (StarGamesin esimerkissä). On käynyt ilmi, että spin ei voi laittaa alle neljäkymmentä yksikköä ja yli kymmenen tuhatta kolikkoa. Peli ei ole mitenkään rikas ominaisuuksiltaan. Peruskuvien lisäksi pelissä on vain scatter ja kierros, jolla voit tuplata voiton. Yksinkertaisten kuvien yhdistelmien muodostaminen tapahtuu viidellä kaistalla. Tämä edellyttää useiden samanlaisten elementtien asettamista vierekkäin. Ne on sijoitettava riville vasemmalta oikealle aloittaen ensimmäisestä sarakkeesta. Voitto lasketaan kertomalla liuskan panos tuloksena olevan ketjun suhteella, joka vaihtelee x5:stä x5000:een. Usein yhdellä pyöräytyksellä muodostuu useampi kuin yksi sarja. Halutessaan voittavan kierroksen päätyttyä asiakas voi aloittaa pelin yhtäläisillä mahdollisuuksilla. Se aloitetaan lisäruudulla, jossa on arvata suljetun kortin väri. Oikea vastaus tuplaa voitot. Väärän vaihtoehdon valitseminen johtaa vedon häviämiseen. Pelissä on raja, jonka saavuttamisen jälkeen kierros päättyy automaattisesti.Emme löytäneet tietoa Sizzling Hot Deluxe -pelin teoreettisesta palautustasosta.

Kuvakaappauksia pelistä Fiery - deluxe

Sizzling Hot Deluxe -nettikolikkopeli: Wild- ja Scatter-symbolit

Kolikkopelissä käytetään klassisia kuvia, jotka esittävät erilaisia hedelmiä ja marjoja sekä punaista seiskaa. Tähti on scatter, joka maksaa riippumatta sen sijainnista ruudulla. Samalla voitot lasketaan kierroksen kokonaispanoksesta.Sizzling Hot Deluxessa ei ole ilmaiskierroksia. Wild-symbolia ei myöskään ole määritelty säännöissä.

Sizzling Hot Deluxe -bonuspelit

Palkintoaiheisia kierroksia ei ole. Ilmaiskierroksista puhuttiin edellä.

Jackpotit

Novomaticin progressiivinen jättipotti ei ole käytettävissä tässä mallissa.

Miten pelaan Sizzling Hot Deluxe -peliä? (Käyttöliittymä)

Lähes kaikki tuotemerkin pelit, mukaan lukien kyseinen kolikkopeli, ovat venäjänkielisiä, mikä auttaa uusia tulokkaita ymmärtämään kaikkien painikkeiden merkityksen. Rivien määrä on aina sama. Kunkin kierroksen nopeus määritetään erityisessä ikkunassa.Kun olet aloittanut pyöräytyksen, voit välittömästi lopettaa rullien pyörimisen samalla painikkeella. Kaksoisnapsauta, jotta prosessi olisi mahdollisimman nopea. Voittotaulukossa on vain kaksi sivua, joilla on kuvaus kertoimista ja yleisistä säännöksistä. Pelissä on myös ylimääräinen ohjeosio, mutta et todennäköisesti tarvitse sitä, sillä säännöt ovat mahdollisimman yksinkertaiset ja käyttöliittymä on intuitiivinen. Perusääni- ja näyttöasetukset. Kone avautuu selaimeen, mikä säästää lisäohjelmistojen asentamiselta.

Päätelmä

Tämä on tietysti malli perinteisten peliautomaattien ystäville, jotka ovat jääneet offline- ja online-pelaamisen historiaan. Se vetoaa niihin, jotka aloittivat pelaamisen varhaisissa kolikkopelihuoneissa, mutta tuskin vetoaa nykyaikaisiin käyttäjiin, jotka pitävät enemmän näyttävästä ja omaperäisestä peliviihteestä.

 • JaksoKolikkopelit
 • ValmistajaNovomatic / greentube
 • Enimmäismäärä10000
 • Suurin kertolasku5000 : 1
 • Progressiivinen jackpotEi
 • Rumpujen lukumäärä5
 • Rivien määrä5
 • JokeritEi
 • ScatterKyllä
 • Tasapuoliset toimintaedellytyksetKyllä
 • Panos linjalla8 - 2000
 • BonuspelitEi